8 Ekim 2018 Pazartesi

PİVOT ONE UYGULAMASI İLE ÜCRETSİZ BİTCOİN NASIL KAZANILIR?



Bizimlehepkazan ' dan bir yeni fırsat daha. Daha önce ücretsiz uygulamalar ile çeşitli kazanç fırsatlarını sizlere sunmuştuk. (Cepmax, BannersApp). Yeni fırsatlar yeni imkanlar ile sizlere sık sık sunum yapacağımıza inanıyoruz. 

Bugün size tanıtmayı planladığımız kazanç sistemimizin adı Pivot. Pivot Twitter ve steemit karışımı bir uygulama. Burada günlük yayınlanan 20 kadar makaleyi okuyarak para kazanıyoruz. (Makalenin hepsini okumanıza gerek yok. Sadece okudum seçeneğini tıklamanız yeterli. Max 1 dakikanızı alır 20 Makale.) Okuduğumuz makale başına 100 PVR kazanıyoruz. uygulamasındaki kazançlarımız PVR ismi verilen puanlamalarla oluşuyor. Ama hemen söylemekte fayda var ki uygulama içerisinde PVR'lerinizi BTC'ye dönüştürebilir ve istediğiniz BTC Cüzdanınıza çekebilirsiniz. En alt çekim tutarının 0.001 BTC olduğunu söylemeliyiz. 

Nasıl kayıt olacağız? 
Pivot uygulamasına sadece Google hesabınız ile kayıt olabiliyorsunuz. Tarayıcınızda gogle hesabınız açıkken buradan kayıt olup, Google hesabımla oturum aç demelisiniz. Uygulama bir çok platform da olduğu gibi Google hesabınızı sadece tüzel kişi olduğunuzu bilmek için istiyor. Herhangi bir risk taşımıyor. Ama dileyen yeni bir mail hesabı oluşturabilir. Kayıt olduktan sonra menu sizi zaten uygulamayı indirmeye yönlendirecek. Uygulamayı indirdikten sonra girişi yine kayıt olduğunuz Google hesabınızla gerçekleştiriyorsunuz! 

Nasıl Kazanacağız? 
Uygulamaya kayıt olduktan sonra yapmamız gereken sadece makaleleri açıp okudum seçeneğini tıklamak. Okuduğunuz makale başıma 100 PVR, günlükte ise 2000 PVR sahibi oluyorsunuz. 2000 PVT günlük yaklaşık 0.00001044 BTC yapıyor. Sadece 1 dakikanızı alıyor. Asıl kazanç sistemi ise referans olduğunuz kullanıcılar ile geliyor. Tamamen ücretsiz olan Pivot'u önerdiğiniz kişi başına 10.000 PVR kazanıyorsunuz. Üyelerinizin üye yapması ise size 1000 PWR kazandırıyor. Ekibinizdekilerin günlük görevlerini yapmasından kişi başı 200 PWR kazanıyorsunuz. Sistem aylık 4 BTC kazanabileceğiniz tamamen ücretsiz ve Binance- Huobi destekli. 

Sadece Twitter ve Steemit gibi yaygınlaşmayı amaçlayan firma ödül programı gerçekleştiriyor. Sizde hemen günde 1 dk nızı ayırıp 4 BTC ye kadar kazanç elde edebilirsiniz. Hemen Kayıt OL. Ekibimizde yer al ve sende kazanmaya bizimle başla. 

Bizimlehepkazan -kazanmanın doğru adresi



KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ 







Yorum Ekle

2 yorum

Bedava bitcoin kazandiran steemiti gececek bir uygulama

Balas

0.05 dolar nasıl btc"ye dönüştürülüyor benim şuan 50 pvt = 0.76 dolar var ve henüz btc dönüşümü yok birde uygulamada makale paylaşınca da puan veriyor

Balas

Yorumunuz için teşekkür ederiz