8 Nisan 2019 Pazartesi

Oyun Oyna Para Kazan !

Kazandiranoyun.com 'dan Nasıl Para Kazanılır ?

Kazandiranoyun.com tamamen ücretsiz bir şekilde para kazandığınız ve kesinlikle para yatırmak zorunda olmadan aylık düzenli bir şekilde para kazandığınız bir oyundur. Sistemde mantık size verilen hayvanınızı besleyerek, süt toplamak. Topladığınız sütler size puan kazandıracak ve bu puanların birazını hayvanınızı beslemek için, birazını da çekim hesabına yollayarak para kazanma sıralamasına girmek için kullanıyorsunuz. Ay sonunda sıralamadaki kullanıcıların ödemeleri yapılmaktadır. Fakat hayvanınızın açlık barını 0’lamamanız gerekiyor. Eğer 1 ay içerisinde hayvanınızın açlık barı 0’a düşerse o ay kazancınızı alamazsınız.


Hayvanınızı beslemek için market bölümünden hayvanınıza puanlarınızla besin alıyorsunuz. Aldığınız besinler size besin alırken harcadığınız puanın ortalama 2 katı kadar puan kazandırır. Oyunda birde seviye sistemi vardır ve seviye atladıkça daha yüksek seviyeli besinler alarak, daha fazla puan kazanabilirsiniz.


Kazandıranoyun ! internetten ücretsiz bir şekilde oyun oynayarak para kazanabileceğiniz bir sitedir. Oyunda size verilen hayvanı besleyerek puan kazanırsınız. Kazandığınız puanlarla hem yem alarak hayvanınızı tekrar besleyip daha fazla puan kazanmak için kullanabilir, hemde puanları çekim hesabına aktararak para kazanabilirsiniz.



Sistem Nasıl İşler ?

Verilen 1000 kredi ile hayvanınızı alın.
Her 4 saatte bir yumurtaları satarak depoyu boşaltın.
Sattığınız yumurtalar kredilere dönüşür. 
1000 Yumurta 2000 Kredi eder.
1000 Kredi 0,30 TL eder.Şu anki kur ile 4 saatte bir depoyu boşatırsanız günlük 2 TL kazanç sağlayabilirsiniz.Fakat reklam kazançları arttığında bu oranlar artacak. 
Kredi Nedir ?

Sattığınız her 1000 yumurta 2000 Kredi olarak bakiyenize 
aktarılır. Bu kredi bakiyesi her ayın 29 unda TL ye 
dönüştürülerek sıfırlanır.

Ödemeler

Ödemer Google Adsense Ödemelerine Bağlıdır.

Siteye Kesinlikle Para Yatırılmamaktadır.






Kazanç Nasıl Artar?

Sitede aktif olarak.

Her 4 saatte bir yumurtaları satarak depoyu boşaltarak.

24 Saat içinde en az 2 defa reklam tıklayarak. 


1000 Yumurta 2000 Kredi eder.


1000 Kredi 0,30 TL eder.Şu anki kur ile 4 saatte bir depoyu boşatırsanız günlük 2 TL kazanç sağlayabilirsiniz.


Fakat reklam kazançları arttığında bu oranlar artacak. 


Kazandiranoyun.com Oyunu Güvenilir mi ?


Kazandiranoyun.com henüz yeni olmasına rağmen ilk ay ki ödemelerini sorunsuz bir şekilde yapmıştır. Dolayısıyla şimdilik güvenmememiz için bir sebep yok. Ayrıca oyunun sürekli gelişmesi ve sitenin sürekli güncel kalması da oyuna olan güvenimizi artıran etkenlerden birisi.

Bütün bunların yanında oyunun sizden herhangi bir şekilde para talep etmemesi ve bedava para kazandırması da oyunun niyetinin sizi dolandırmak değil, aksine sizinle birlikte para kazanmak olduğunu kanıtlar niteliğinde.




Yorum Ekle

1 yorum

Sayenizde kazanmaya başladık

Balas

Yorumunuz için teşekkür ederiz