16 Mayıs 2018 Çarşamba

Bytecoin gemisinde neler oluyor ?


Bytecoin Binance borsasına girmesi ile birlikte çok yüksek bir ivme kazanarak saatler içerisinde değerini iki üç katına çıkarttı. Bu hızlı yükselişin ardından bir anda yapılan açıklamalar daha sonra alım satımların durdurulması Bytecoin'in çıkışını gölgede bıraktı. 


Yatırımcılar borsada işlemlerin bozulmasının ardından ciddi panik yaşarken kısa bir süre sonra alım satım işlemlerinin tekrar başlaması ile hızla çekilişler başladı. Ani yükselişini bir anda sistemsel sorunlar yüzünden kaybeden Bytecoin yatırımcıların ani çekilmeleri sonrasında hızla değer kaybederek borsaya giriş tutarlarına geriledi. Yatırımcıların ciddi oranda kayıplar yaşadığı söyleniyor.
Bu aksaklığın sebebinin Bytecoin sistenin eski olması ve Binance borsasında yapılan işlem hacmini kaldıramaması gösteriliyor. 
Platformdan yapılan açıklamada yatırımcıların paniklememesi kısa süre sonra herşeyin düzeleceği söylensede sonuca çok fazla etki etmedi. Binance borsası tarafından benzer bir açıklama gün ortasında yapıldı. Bu sabah saatlerinde ( 10.05.2018 ) Binance borsasında dibi gören Bytecoinyeniden yukarı yönlü yükselişine devam ediyor.


Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederiz