11 Aralık 2017 Pazartesi

Bedava BTC-BTCr-XDG-LTC-ETH-XPRM Kazandıran Sistem



Merhaba Arkadaşlar , Bugün size tanıtacağım bu sistem Faucet yani Musluk diye adlandırılan bir sistemde son derece güvenilir ve ödemelerini sorunsuz yapan bir sistem.

Diğer musluklardan avantajı ise sadece Bitcoin değil Bitcore , Dogecoin, Litecoin, Ethereum, Primecoin gibi alt coinlerinde bulunması.

Sistemi kullanmadan önce yapmanız gereken FAUCETHUB hesabı açmak bunun için TIKLAYARAK KAYIT olabilirsiniz.

Faucethub hesabı ana hesabımızdır asıl çekim işlemlerini burdan gerçekleştiriyoruz.

Kayıt olduktan sonra Wallet adress bölümünden cüzdanlarımızın adreslerini yazıp daha sonra save tuşuna basmanız yeterli. Eklediğiniz her cüzdana attığınız bakiye aşağıdaki gibi görünür.

Çekmek istediğinizde Withdraw Balance tuşuna bastığınızda ufak bir komisyon ile belirlediğiniz asıl cüzdana Blockchain gibi gönderim yapılır.



Şimdi gelelim kazanacağımız musluğa Faucet  ekranına eklediğimiz cüzdanların adres bilgilerini MULTİFAUCET e kayıt olup Wallet adres bölümüne kayıt ediyoruz.  Kayıt olmak için MULTİFAUCET yazısına tıklayın.

Sonrasında ise açılan anasayfada toplamak istediğiniz Coine tıklayın ve Catchpa ları çözün. Miktarları çekip Faucet hesabınıza atmak için ise Withdraw bölümünü kullanmanız yeterli.

NOT: Faucethub ekranında Exchange bölümünden coinlerinizi satıp takasta bulunabilirsiniz.

En uygun ve hızlı çekim DOGECOİN de.

Ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.







Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederiz